El-arbejde

Hos Reron har vi mange års erfaring i nedgravning af høj- og lavspændingskabler til master og anlæg. Reron nedgraver alle typer af elkabler.

Reron har et bredt samarbejde med autoriserede el-installatører, hvilket betyder at vi altid kan levere den bedste service.

Nedgravning af kabler

Reron udfører alle opgaver som indeholder renovering, udskiftning og nye etableringer af ledningsnet. Alle nedgravninger overholder altid de aftalte dybde- og bredde krav samt respektafstand og markeres med dæk- og markeringsbånd.

Gadelys, master og armaturer
Hos Reron har vi erfarne medarbejdere til nedgravning af kabler til gadelys. Vi hjælper også med opsætning af master og armaturer.  

 Etablering af ledningsnet
Reron hjælper også gerne med både renovering, udskiftning og nye etableringer af ledningsnet. Alle nedgravninger overholder de aftalte dybde- og bredde krav samt respektafstand og markeres med dæk- og markeringsbånd.

Solcelleanlæg/parker
Solcelleparker er godt for den vedvarende energi. Hos Reron har vi stor erfaring i nedgravning af forsyningskabler til solcelleanlæg og hybridanlæg – Vi garanterer altid et godt håndværk, faglig ekspertise og den bedste kvalitet.

Reron - El-arbejde